Hallo, wij zijn Fixami,

Een e-commerce organisatie gericht op de verkoop van gereedschap aan professionals en thuisklussers. Ons hoofdkantoor en het aangrenzende warehouse is gevestigd in een nieuw pand, met top faciliteiten, in Tilburg.

Al meer dan 5 jaar zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland. Continue focus op innovatie en optimalisatie zorgt ervoor dat Fixami blijft groeien en mede verantwoordelijk is voor de transitie van ‘bricks naar clicks’ van de gereedschapsmarkt.

Wij staan in de Twinkle Top100, doen mee met de CrossBorder Awards en maken kans op de FD Gazellen Awards.

Inmiddels tellen wij ruim 300 collega’s. Om de sterke groei op de juiste manier te blijven ondersteunen zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij Fixami, ook bekend met de merken Gereedschapcentrum en Verfwebwinkel, in Tilburg versterken?

Waar wij voor staan

 • Ruimte voor ondernemerschap.
 • Samen geven we de organisatie vorm.
 • Brabantse gezelligheid en werkplezier loont.
 • Open en ambitieuze cultuur.

van Fixami, voor jou

Wij bieden je een baan aan bij een succesvolle en groeiende organisatie. Op dit moment zitten wij in de zogeheten scale-up fase. Wij zijn continu in beweging, stilstaan is geen optie! Je springt op een rijdende sneltrein, klaar om de e-commerce wereld te veroveren. Wij zijn bekend met de merken Fixami, Gereedschapcentrum.nl en Verfwebwinkel.nl. In Nederland en België zijn wij marktleider. Ook andere landen hebben wij in onze portefeuille. Vanuit ons kantoor en magazijn in Tilburg geven wij continu gas! Deze e-commerce rit stopt nog lang niet. Kom jij bij ons werken? Dan zorgen ruim 300 collega’s ervoor dat jij je direct thuis voelt. Daar dragen deze voorwaarden vast aan bij:  

 • Uiteraard, een goed salaris.
 • Flexibele werktijden.
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
 • Thuiswerkvergoeding van €2,00 per dag.
 • Vakantiedagen, dat zijn er maar liefst 25 (naar rato). Niet genoeg? Dan heb je de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen.
 • Vakantiegeld, uitgekeerd in mei.
 • Een uitstekende pensioenregeling (slechts 5,7% werknemers bijdrage).
 • Hybride vorm van werken.
 • Fietsleaseplan.
 • Onbeperkt gebruik van de Fixami-sportschool, uitgerust met enorm veel fitnessapparatuur.
 • Onbeperkt trainingen en cursussen volgen via ons online trainingsplatform.
 • Personeelskorting bij Fixami, gereedschapcentrum.nl en verfwebwinkel.nl.
 • Een inspirerende internationale werkomgeving.
 • Hybride werken (zowel thuis als op kantoor).
 • Fantastisch nieuwjaarsfeest.
 • Jaarlijkse zomer BBQ!
 • Borrels, pingpongtoernooien en spelletjesavonden.
 • Een kantine met enorme keuken en veel ruimte om te relaxen (wij zijn dol op tosti’s en gezamelijke lunches).
 • Spelletjes ruimte (pingpong, voetbaltafel, darten, PlayStation, kaartspellen).
 • Onbeperkt fruit én verse bonenkoffie.
 • Cliché, maar waar. Een informele organisatie in Tilburg.
 • Last, but definitely not least. Ruimte voor ondernemerschap, samen geven wij de organisatie vorm!

Wanneer je in het Warehouse of bij de afdeling Customer Support werkt heb je -indien je na 22.00 uur werkt- recht op een toeslag van 35%. In de avonduren wordt er tevens een lekkere maaltijd voor je geregeld.  Warehouse en Customer Support is geopend van maandag t/m zondag. 

Sollicitatieprocedure

We houden van snel schakelen. Dit is onze procedure
 • Solliciteren | Solliciteer met jouw meest recente CV. Een motivatie mag, maar is niet verplicht. Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie.
 • Even bellen | Je maakt telefonisch kennis met de recruiter.
 • Kennismaken | Je maakt kennis met twee tot vier collega's.
 • Opdracht | Een aanvullende casus of test kan deel uitmaken van het selectieproces.
 • Hoera | Enthousiast? Dan ontvang je van ons een aanbod waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Historie

2007 - Gereedschappen verkopen via Marktplaats
De geschiedenis van Gereedschapcentrum.nl begint in 2007, toen we startten met het aanbieden van (tweedehands) gereedschap via Marktplaats. We constateerden dat er veel vraag naar was en zodoende zou dit de basis vormen voor een online gereedschapswinkel. 

2009 - Zolderkamer handel en eerste webwinkel
We kregen de smaak te pakken en dit leidde tot het ontstaan van Gereedschapcentrum, in januari 2009. We begonnen vanuit een zolderkamertje met het aanbieden van gloednieuwe DeWalt (professionele) gereedschappen op Marktplaats. Dit ging niet onverdienstelijk waardoor een eigen webwinkel noodzakelijk werd. We kenden een uitstekende periode en in september 2009 was de website Gereedschapcentrum.nl geboren.  

2010 - Ruimer aanbod aan gereedschappen en groei van vraag
Naast de vraag naar DeWalt gereedschap ontstond er veel vraag naar gereedschap van Makita, een andere grote speler in de branche van (professioneel) elektrisch gereedschap. Begin 2010 breidden we het assortiment uit met handgereedschap en ook werden schroefmachines in allerlei soorten en maten opgenomen. Vanaf het begin hebben we ons gereedschap bovendien voor de scherpste prijzen aangeboden! 
 
Het was zo rond de zomer van 2010 dat we uit onze online voegen begonnen te barsten. We besloten een eigen online winkelbeleving te ontwikkelen. Een webshop die voldeed aan onze verwachtingen en aansloot op onze groeispurt.  

2012 - We groeien hard
Daar waar we begin 2012 nog drie werknemers in dienst hadden, zijn dat nu maar liefst 50 medewerkers! Met onze vernieuwde website zijn we in staat om in te spelen op alle wensen omtrent professioneel gereedschap, dag in dag uit. 

2014 – Verhuizing
Voor wat ons kantoor en magazijn betreft zijn we eveneens uit onze voegen gebarsten. In de zomer van 2014 zijn we verhuisd naar een nieuw pand.  

2016 - Gereedschapcentrum.nl opent Belgische site onder de naam Fixami.be
Vele klanten uit België weten ons te vinden. En dat al geruime tijd. Wij vonden het daarom tijd dat we daarvoor onze dank uitspreken in de vorm van een eigen site. Daarnaast biedt het onze klanten vele voordelen. December 2016 openden we daarom onze site in België. We hebben gekozen voor een internationale naam welke we in meerdere landen kunnen gebruiken. Fixami.be is voor onze Belgische professionals voortaan hét adres voor professioneel gereedschap! 

2016 - Goud voor HBL Online
Wij hebben een Gouden Gazelle gewonnen op de FD Gazellen Awards! Daarmee zijn we de snelst groeiende (middelgrote) onderneming in Zuid-Nederland van 2016. Gereedschapcentrum.nl, Fixami.be, Fixami.fr en Fixami.es zijn onder andere onderdeel van HBL Online B.V. 

2017 - Lancering vernieuwde webshop & nóg meer prijzen
Gemakkelijker bestellingen plaatsen, eenvoudiger navigeren en zelfs met typefouten het juiste product vinden. Zomaar een aantal verbeteringen die zijn doorgevoerd tijdens de laatste updates. En met succes! Want ook in 2017 heeft HBL Online B.V. een Gouden Gazelle weten te winnen. Voor het tweede jaar op rij zijn wij het snelst groeiende (middelgrote) bedrijf in Zuid-Nederland. Ook stond HBL Online B.V. in de finale van de Beste Ondernemers Visie (BOV-Trofee). 

2018 – Weer een verhuizing
Wij zijn verhuisd! Vanwege de aanhoudende groei en sterke vraag naar professioneel gereedschap zijn wij in mei 2018 verhuisd naar een nog groter pand.  

2019 - Wederom een Gouden Gazelle en plek #75 in de Twinkle100
De stappen die we het afgelopen jaar hebben genomen werpen zijn vruchten af! Daardoor heeft HBL Online B.V. ook in 2019 een Gouden Gazelle gewonnen, nu zelfs in de categorie ‘groot’. Daarnaast hebben we onze magazijnruimte flink uitgebreid en zijn we in Frankrijk en Spanje actief op ManoMano om onze naamsbekendheid te vergroten en de online markt in die landen nog beter te leren kennen. Ook zijn we in 2019 binnen komen op plek #75 in de Twinkle100, dé ranglijst van online retailtoppers. En daar zijn we maar wat trots op! 

2020 - Enorme groei en een verhuizing op komst
Online bestellingen hebben in 2020 wereldwijd een vlucht genomen, dit zien we direct terug in onze omzet en aantallen. We groeien harder dan ooit! Wij zijn dan ook erg blij dat we in deze bijzondere periode een investeerder hebben gevonden: Foreman Capital. We gaan samen met hen onze droom - Fixami online in heel Europa- werkelijkheid maken. Ondertussen zitten we niet stil, zo sluiten we diverse marketplaces aan en verzenden inmiddels ook naar Italië. Ondanks het vele thuiswerk merken we dat we (alweer) uit ons jasje groeien en wordt begonnen met de nieuwbouw voor een prachtig nieuw kantoorpand naast ons nieuwe magazijn. 

2021 – Driehonderd collega’s en een nieuwe werklocatie in Tilburg met topfaciliteiten 
Inmiddels tellen wij meer dan 300 collega’s en zijn wij wederom verhuisd naar een nog groter pand aan de Zevenheuvelenweg 25 in Tilburg. In dit pand bevindt zich o.a. het kantoor en customer service afdeling. Ook het magazijn en de showroom zijn op deze locatie te vinden. Het betreft een werklocatie met topfaciliteiten zoals een eigen fitness ruimte en een heuze rooftop. Met onze Europese ambities hebben we besloten de naam HBL Online B.V. aan te passen naar Fixami Nederland B.V..  

2022 – Trots
We zijn enorm trots! Fixami/Gereedschapcentrum.nl heeft de Gouden FD Gazelle gewonnen in de categorie groot in Zuid-Nederland. Hiermee staan we voor het derde jaar op rij in de top-3 in de categorie van grootste bedrijven van Zuid-Nederland. 

2023 – Kom jij ons versterken?
Fixami, Gereedschapcentrum.nl en Verfwebwinkel.nl zoekt collega's. Kom jij ons, in Tilburg, versterken? Bekijk onze vacatures op www.fixami.com. 

Werken bij Fixami

Al meer dan 5 jaar zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland. Continue focus op innovatie en optimalisatie zorgt ervoor dat Fixami blijft groeien en mede verantwoordelijk is voor de transitie van ‘bricks naar clicks’ van de gereedschapsmarkt.

 

Inmiddels tellen wij ruim 300 collega’s. Om de groei op de juiste manier te blijven ondersteunen zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij Fixami, ook bekend met de merken Gereedschapcentrum en Verfwebwinkel, in Tilburg versterken?

Address
Zevenheuvelenweg 25
5048AN Tilburg
Nederland
Socials