Contact

Heb je vragen over een van de vacatures? Via [email protected] kun je contact met ons opnemen. Bellen of Whatsappen naar +31 6 28 322 784 is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Hier kun je ons vinden

Je vindt ons hoofdkantoor en warehouse aan de Zevenheuvelenweg 25, 5048AZ in Tilburg. De bereikbaarheid van ons pand is met de auto uitstekend. Nieuwe verbindingsroutes zorgen voor aansluiting op de snelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk) en A58 (Breda-Eindhoven en Breda-Den Bosch). Met de bushalte om de hoek zijn wij ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. In zo’n 30 minuten ben je vanaf Station Tilburg Centraal bij Fixami. Met de (leen)fiets doe je hier slechts 15 minuten over.

Kom jij werken bij Fixami?

Al meer dan 5 jaar zijn wij één van de snelst groeiende bedrijven van Zuid-Nederland. Continue focus op innovatie en optimalisatie zorgt ervoor dat Fixami blijft groeien en mede verantwoordelijk is voor de transitie van ‘bricks naar clicks’ van de gereedschapsmarkt.

 

Inmiddels tellen wij ruim 300 collega’s. Om de sterke groei op de juiste manier te blijven ondersteunen zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij Fixami versterken?

Address
Zevenheuvelenweg 25
5048AN Tilburg
Nederland
Socials