Contact

Vragen over een vacature? Wij zijn bereikbaar via [email protected]. Liever telefonisch of via WhatsApp contact? Dat kan! Loes is bereikbaar via +31 6 28 322 784.

Hier vind je ons

Je vindt ons hoofdkantoor en warehouse aan de Zevenheuvelenweg 25, 5048AZ in Tilburg. De bereikbaarheid van ons pand is met de auto uitstekend. Nieuwe verbindingsroutes zorgen voor aansluiting op de snelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk) en A58 (Breda-Eindhoven en Breda-Den Bosch). Met de bushalte om de hoek zijn wij ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. In zo’n 25 minuten ben je vanaf Station Tilburg Centraal bij Fixami. Met de (leen)fiets doe je hier slechts 15 minuten over.

Werken bij Fixami

Hallo, wij zijn Fixami.  Een e-commerce organisatie gericht op de verkoop van gereedschap aan professionals en thuisklussers. Ons hoofdkantoor en het aangrenzende warehouse is gevestigd in een nieuw pand, met top faciliteiten, in Tilburg. Wij hebben continue focus op innovatie en optimalisatie, daardoor zijn wij mede verantwoordelijk voor de transitie van ‘bricks naar clicks’ 

van de gereedschapsmarkt. Wij staan in de Twinkle Top100 en hebben diverse FD Gazellen Awards gewonnen. Inmiddels tellen wij bijna 300 collega’s. Om ambities op juiste manier te blijven ondersteunen zoeken wij nieuwe collega’s. Kom jij Fixami, ook bekend met de merken Gereedschapcentrum en Verfwebwinkel, in Tilburg versterken?

 

Address
Zevenheuvelenweg 25
5048AN Tilburg
Nederland
Socials